Županijski info centar za mlade rezultat je dvogodišnje suradnje između udruge Alfa Albona i Regionalnog info centra za mlade UMKI iz Rijeke. Kroz partnerstvo s Udrugom mladih Korak ispred iz Rijeke, Udrugom mladih Carpe Diem iz Karlovca te udrugom Bužimski izvori iz Gospića provodimo informiranje mladih po načelima ERYICA-e (Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih).

Udruga za mlade Alfa Albona započela je sa provedbom projekta “Info centar za mlade Labin” koji je osmišljen kao središnje mjesto za prikupljanje i sistematizaciju različitih informacija od interesa za mlade kao i platforma za diseminaciju istih te pružanje ostalih usluga vezanih za informiranje mladih i omogućavanje pristupa putem suvremenih tehnologija.
U sklopu projekta, udruga za mlade Alfa Albona jednom tjedno priprema i vodi vijesti na Radio Labinu.
Emisija se emitira svakog četvrtka u 16:30 h.

Radijska emisija Info centar emitira se uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih u sklopu projekta Info centar za mlade Labin.

Ukoliko ste propustili koju, ispod ovog teksta je popis nekoliko posljednjih objavljenih emisija. Starije emisije poslušajte OVDJE.