Danas, 24. listopada 2019. godine otvorene su prijave za sudjelovanje u Time to Move aktivnosti Escape van! Alfa Albona poziva sve one koji su dovoljno hrabri da prijave ekipe od tri do šest igrača u inbox Udruge. Aktivnost će se održati u četvrtak, 31. listopada 2019. godine u 18:00 sati. O točnoj lokaciji bit ćete obaviješteni naknadno.

Vjerojatno su svi već čuli za popularni Escape room, igru u kojoj je cilj putem otkrivanja zagonetki naći izlaz iz zatvorene sobe. Alfa Albona odlučila je tu ideju prenijeti na bijeg iz mobilnog kombija. Untar kombija bit će postavljeno nekoliko zagonetki te će sudionici imati pola sata za doći do rješenja i uspješno izaći iz kombija. Sve igrače koji uspješno odrade zadatak očekuju prigodne nagrade!

Aktivnost se održava u sklopu Time to move kampanje, kampanje kojom se tokom mjeseca listopada nastoji informirati mlade o programima mobilnosti i ostalim mogućnostima koje mogu ostvariti kao građani Europske unije. Kampanja se kroz više od 1.000 aktivnosti provodi u 36 zemalja članica Eurodesk mreže – besplatnog info kutka Europske komisije.

Udruga Alfa Albona do sada je u ovogodišnjoj kampanji provela osam aktivnosti, a 31. listopada, osim Escape Van-a očekuje nas i projekcija filma “Time to Mov(i)e” te degustacija europskih delicija uz “Okusi Europu”. Događanja tokom Time to Move kampanje možete pratiti na https://cutt.ly/8eyYIIp.

Za više informacija pratite našu Facebook stranicu!