U četvrtak, 21. listopada 2021. godine od 11:00 sati, na nekoliko frekventnih lokacija po gradu ćete moći uočiti šarene balone koji pozivaju da ih probušite!

Ovo je jedna od aktivnosti koju udruga Alfa Albona provodi u sklopu ovogodišnje Time to Move kampanje. Baloni su puni iznenađenja jer u sebi skrivaju upute kako doći do nagrade. Simbolično će biti postavljen 31 balon, jer Eurodesk ove godine slavi 31. rođendan.

Svi oni hrabri koji balone zaista i probuše mogu navratiti do ureda Alfa Albone i preuzeti svoju nagradu u uredovno radno vrijeme Udruge, ali i informirati se o mogućnostima za mlade koje se pružaju unutar Europske unije.

Podsjetimo, Time to Move kampanja je središnji događaj Eurodesk mreže – besplatnog info servisa Europske komisije – u kojoj se kroz cijeli mjesec listopad diljem Europe organiziraju aktivnosti promovirajući mogućnosti za mlade. Kampanja se održava od 2014. godine.

Aktivnosti iz svih dijelova Europe, pa tako i one Alfa Albone možete pratiti na Time to Move mapi: https://timetomove.eurodesk.eu/ .