jedna-za-drugePulska udruga “Naš san njihov osmijeh” već je sedmu godinu zaredom krenula sa humanitarnom akcijom  pod nazivom ”JEDNA ZA DRUGE” koja će trajati do 16.12.2016. godine.

Akcija je proteklih godina polučila odlične rezultate kada je prikupljeno preko 15 tona namirnica i uspostavljena suradnja sa preko 300 raznih organizacija, dok je akcijom  pomognuto preko 500 obitelji u Republici Hrvatskoj.

Cilj akcije je uz pomoć što većeg broja sudionika pravnih osoba prikupiti donacije namirnica i higijenskih sredstava na bazi jedan čovjek-jedan proizvod.

 Udruga za mlade Alfa Albona nastavlja suradnju s udrugom “Naš san njihov osmijeh”. Svi Labinjani koji se žele odazvati akciji te donirati proizvod mogu to učiniti od sutra, 9.studenog do 16. prosinca u vremenu od 10:00 do 16:00 h u uredu Alfa Albone na adresi Kalić 2, Stari grad Labin.

 Također, pozivaju se i pravne osobe na području Istarske županije (škole, dječje vrtiće, tvrtke, udruge, sportske klubova, obrte) da se odazovu akciji i time pomognu u sakupljanju donacija za socijalno ugrožene obitelji koje će “Naš san njihov osmijeh” posjetiti u vrijeme božićnih praznika, ali i u mjesecima koji slijede.

Svi zainteresirani mogu ih kontaktirati  na broj telefona 099 308 3750 ili na mail [email protected].

Posljednja dva mjeseca u godini, studeni i prosinac, mjeseci su darivanja. Jedan proizvod nije puno, ali nekome znači mnogo. Uljepšajte nekome ove blagdane!