Nakon osam godina djelovanja kao udruga za mlade, Alfa Albona je odlučila krenuti korak naprijed i odbaciti sufiks „za mlade“, no to ne znači da se mladima i dalje nećemo baviti.
Novi status otvara nam nova vrata i pruža nove prilike za nastavak razvoja lokalne zajednice koja su nam do sada bila onemogućena i nedostupna, a nužna radi kvalitetnog obavljanja posla i intelektualnog razvoja same udruge.
I dalje nam je fokus poslovanja usmjeren na tri domene: programe mobilnosti, informiranje mladih i društveno poduzetništvo, ali od sada nam je omogućen širi spektar obavljanja dosadašnje djelatnosti.
S novim nazivom dolazi i novi logo – moderniji, smisleniji i prepoznatljiviji.
Logo je pomno osmišljen kroz vrijednosti na kojima udruga polaže svoje temelje, a koje su poslužile za kreiranje novog loga.
Vizualizacijom tih vrijednosti – Harmonija, Solidarnost, Dostojanstvo, Sinergija, Empatija, Različitost i Kreativnost – kreiran je novi vizualni identitet.
S novim vizualnim identitetom i statusom dolaze i nove obaveze i nove ideje koje ćemo napokon moći realizirati. Hvala svima na dosadašnjoj podršci, a mi ćemo nastojati i dalje kvalitetno i s jednakim entuzijazmom obavljati svoj posao.