Centar +65 u suradnji sa Udrugom za mlade Alfa Albona organizira niz besplatnih radionica za osobe starije životne dobi u okviru kojih se starijim osobama strukturira slobodno vrijeme, podiže kvaliteta življenja u malom mjestu te omogućava druženja i širenje socijalnih kontakata.

Radionice započinju krajem mjeseca ožujka i održavat će se jednom tjedno u popodnevnim satima u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona (Stari Grad, Kalić 2).

Kreativne radionice su podijeljene na dva dijela – radionica izrade uskršnjih ukrasa te radionica bojanja staklenih boca putem različitih tehnika.

Uz kreativne radionice, polaznici se mogu uključiti i u terenske radionice putem kojih će se upoznavati sa samoniklim i ljekovitim biljem, te družiti se i uživati u prirodi.

Na ovaj se način nastoji poticati kreativnost i socijalna uključivost starijih osoba te razmjenom ideja i znanja mladih i starijih ojačati međugeneracijsku solidarnost u našoj sredini.

Prijave se zaprimaju u Centar +65  na brojeve 853-523 ili 099 262 2653 (u vremenu od 8 do 16 sati) zaključno do 27. ožujka 2015. godine.

Galeriju slika sa dosadašnjih radionica pogledajte ovdje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.