Time to move kampanja je kampanja pokrenuta od strane Eurodeska, besplatnog info-servisa Europske komisije koji mladima i svima koji rade s mladima pruža kvalitetne informacije o europskim programima i politikama za mlade, s ciljem promicanja mobilnosti u svrhu učenja i usavršavanja.

Kampanja je zapravo je skup događanja za mlade koji se organizira tijekom cijelog mjeseca listopada. Svi zainteresirani će se moći upoznati sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost. Sve aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci (multiplikatori) koji su uvijek spremni razgovarati s tobom i pomoći ti da pronađeš najprikladniji projekt za svoje potrebe. Volontiranje u stranoj zemlji na nekoliko mjeseci? Semestar u inozemstvu? Pokrivamo sve.

Službena stranica kampanje je Time to move gdje možete pronaći aktivnosti koje će se održavati u Hrvatskoj, ali i diljem Europe.

Također, dostupan je i nagradni natječaj na službenoj Facebook stranici kampanje gdje možete dizajnirati majicu i osvojiti vrijedne nagrade, a uključiti se svojim dizajnom ili glasanjem možete ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.