Dani otvorenih vrata udruga ove će se godine održati od 25. do 27. svibnja.

Manifestaciju koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.dani_udruga_web_banner_750x500I udruga za mlade Alfa Albona uključit će se u obilježavanje. Za sve zainteresirane, udruga otvara svoja vrata na adresi Kalić 2 (Stari grad Labin) u četvrtak 25. i petak 26.svibnja u vremenu od 08:00 do 16:00 h.
Niste sigurni kako udruge funkcioniraju? Projektni ciklus vam je potpuna nepoznanica? Želite se uključiti i volontirati? Sve to možete saznati i informirati se ovog četvrtka i petka u udruzi za mlade Alfa Albona.
Udruga je ovim povodom kreirala i video u kojem pobliže objašnjava svoj rad i poslovanje. Video možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Ne budi hejter, informiraj se!