Dolaskom novih volontera, u Udruzi počinjemo sa novim krugom radionica. Radionice su namijenjene djeci od 9 do 12 godina, međutim u njima mogu sudjelovati i mlađa, odnosno starija djeca.

Predviđeno trajanje radionica je svakog utorka od 19:30 do 20:30, počevši sa 14. srpnja, pa sve do 18. kolovoza 2020. godine, odnosno sveukupno će se održati šest radionica. Sudjelovati mogu i djeca stranog podrijetla!

Radionice su potpuno besplatne te nije potrebno najavljivati dolazak, samo se pojaviti svakog utorka u 19:30 ispred zgrade općine. Na toj će lokaciji djecu čekati volonteri koji će ih odvesti na mjesto održavanja radionica. Sve mjere sigurnosti i zaštite bit će provedene. Radionice će se održavati na otvorenom, osim u slučaju kiše, a po završetku istih, roditelji mogu dočekati djecu na mjestu susreta, odnosno ispred općine.

Svaki susret predstavljat će novu temu, ali će svi biti jednako kreativni i djeci zanimljivi. Održavat će ih Agata, Kinga, Alicja i Jeremi koji dolaze iz Poljske.

Prva radionica pod nazivom „Hocus Pocus“ održat će se u utorak, 14. srpnja 2020. godine. O novim temama obavještavat ćemo Vas na svojim društvenim mrežama.

Za sva pitanja i nedoumice obratite nam se mailom na [email protected], telefonski na 098/9588269 ili u inbox udruge.