Često nas današnje konzumerističko društvo navodi da neprestano kupujemo te tako gomilamo nepotrebne predmete. Osim gomilanja, riješavanje tih proizvoda prije isteka njihovog životnog vijeka predstavlja i veliki ekološki problem.

U ovo predbožićno vrijeme, taj je konzumerizam posebice naglašen, a kako bismo najbolje predstavili koncept 3R- reduce, reuse i recyle, organizirali smo Buvljak (informacija).

U suradnji sa Labin Art Expressom XXI, Buvljak (informacija) će se održati u nedjelju, 18.prosinca u KUC Lamparna u vremenu od 10:00 do 18:00 h.

Raščistite svoj stanove i kuće, sakupite ono što vama više ne treba i poklonite, razmijenite ili prodajte nekome kome će dobro doći.

buvljak-info

Sudjelovanje je besplatno, no potrebno se prijaviti radi lakše organizacije i to na [email protected] ili na broj telefona 098 9660 698.

Pozivamo i ostale, da dođu i pronađu nešto za sebe ili za druge, da se zabave i međusobno druže.

Od ostalih sadržaja, bit će tu predavanja, radionica za djecu, štanda Alfa Albone na kojem će se svi zainteresirani moći više informirati o programima mobilnosti, dobre glazbe i još raznih aktivnosti o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti putem Facebook eventa.

Dođite na Buvljak (informacija)!