U utorak, 25. kolovoza 2020. godine završnim partijem obilježit ćemo kraj ciklusa ljetnih kreativnih radionica za djecu koje smo provodili svakog utorka u večernjim satima počevši od 14. srpnja.

Party počinje u 19:00 sati, a trajat će sve do 20:00 sati. Pozvana su sva djeca, bez obzira na godine, i bez obzira na prijašnje sudjelovanje na radionicama.

Djeci će osim grickalica i pića biti osiguran i interaktivni dio programa: razne igre, glazba, ples, a ponovit ćemo i najpopularniju radionicu – onu izrade majica te stoga molimo svu djecu koja žele svoju majicu da sa sobom, po mogućnosti, donesu majicu bijele ili svijetle boje kako bi istu mogli ocrtati akrilnim bojama.

Party će se održati na otvorenom, ispred nekadašnje ribarnice, odnosno na mjestu gdje su se odvijale sve radionice. Mjesto susreta je, kao i inače, ispred zgrade općine. U slučaju kiše, party će biti odgođen za neki drugi datum.

Nije potrebno najavljivati dolazak, ali se za sva pitanja možete javiti na 098 9588 269 (Anja) ili na [email protected].

Na posljednjoj radionici održanoj 18. kolovoza 2020. godine djeca su izrađivala vlastite snovolovke koristeći vatu i paštu koju su prethodno obojali naši volonteri. Sudeći po količini šarolikosti, snovi će zasigurno biti slatki!