U nedjelju, 10. svibnja 2015. godine na igralištu Osnovne škole Matije Vlačića održana je još jedna humanitarna akcija „I ja imam srce“. Inicijativa pokrenuta od strane Daniela Zahtile i njegovih prijatelja imala je za cilj prikupljanje sredstava za opremanje senzorne sobe Centra „Liče Faraguna“.

Bogat program koji je trajao od 10:00 do 18:00 nudio je raznovrsne sadržaje namijenjene dječjom uzrastu. Jahanje konja omogućio je Frizinium-Roč riding, a bili su tu i Party king tobogani, bogata lutrija u kojoj je svaki listić bio dobitan, klaunovi, razni umjetnici, ali i borbe vitezova te gađanje lukom i strijelom.

Za hranu, odnosno domaće fuže i pljukance  zadužena je bila tjestenina Klara, dok za piće Rock caffe Labin.
Zabavno-edukativni program realizirale su labinske udruge. Udruga Girotondo prikupljala je donacije plišanim igračkama, Crveni križ Labin pozivao je djecu na pisanje lijepih poruka koje su se kasnije plastificirale i izvjesile, ali su i djecu učili davanju prve pomoći. Djeca su mogla sudjelovati i u likovnim radionicama koje je cjelodnevno održavala udruga Alfa Albona. Osim likovnih radionica, djeca su uživala u igranju ljudskog Čovječe ne ljuti se!.

Za glazbeni dio bio je zadužen Gradski orkestar Labin, a za sportsko-rekreativni Ivona Kiršić i Elena Brnjac, sa kojima se mogla vježbati Yoga ili Tai-Chi.

Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovu hvalevrijednu akciju i time pomogli opremanju senzorne sobe za štićenike Centra “Liče Faraguna”, a posebice organizatorima na pozivu i našim volonterima koji su nesebično izdvojili svoje vrijeme.

Kako nam je bilo tog sunčanog dana pogledajte OVDJE.