Ljeto nam se vratilo! A to znači samo jedno – vratile su se i dječje kreativne radionice na otvorenom koje provodi Alfa Albona!

Radionice su namijenjene djeci od 9 do 12 godina, bez pratnje roditelja.

Predviđeno trajanje radionica je svake srijede od 19:00 do 20:00 sati, počevši 23. lipnja, pa sve do kraja srpnja 2021. godine. Sudjelovati mogu i djeca stranog podrijetla!

Radionice su potpuno besplatne te nije potrebno najavljivati dolazak, samo se pojaviti svake srijede u 19:00 ispred zgrade općine. Na toj će lokaciji djecu čekati volonteri koji će ih odvesti na mjesto održavanja radionica. Sve epidemiološke mjere sigurnosti i zaštite bit će provedene. Radionice će se održavati na otvorenom, osim u slučaju kiše, a po završetku istih, roditelji mogu dočekati djecu na mjestu susreta, odnosno ispred općine.

Svaki susret predstavljat će novu temu, ali će svi biti jednako kreativni i djeci zanimljivi. Održavat će ih ESC volonterke Alfa Albone – Lena, Cyrielle i Sasha.

Prva radionica održat će se u srijedu, 23. lipnja 2021. godine kada će djeca izrađivati narukvice od papirnatih perlica. O novim temama obavještavat ćemo na društvenim mrežama Udruge.

Za sva pitanja i nedoumice obratite nam se mailom na [email protected], telefonski na 098/9588269 ili u inbox udruge.