Nakon uspješno održanih edukacijskih radionica za mlade na temu mobilnosti, u sklopu kojih su sudionici kreirali razmjenu mladih na temu kulture i kulturne baštine, slijedi nam održavanje radionice izrade info brošure za mlade.

Radionica će se održati 22. travnja sa početkom u 15:30 sati, u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona, Stari Grad (iza općine).

Radionica je namjenjena mladima koji žele osmisliti jedinstvenu info brošuru za mlade u kojoj će se naći sve informacije potrebne kako bi mladi iz Labina, ali i iz Istre mogli što brže i jednostavnije doći do informacija o mogućnostima koje im se nude. Mladi će uz voditelja radionice Borjana Batagelja birati tekstove i slike za brošuru, kreirati dizajn brošure te će dobiti mogućnost da steknu nove vještine iz područja grafičkog dizajna i dizajna, što im može koristiti kao referenca u traženju zaposlenja.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se treba na e-mail [email protected] najkasnije do ponedjeljka 20. travnja 2015.

Za sve sudionike bit će osigurani materijali za rad, te osvježenje.

Projekt “Mladi i mobilni” se provodi na području Istarske županije od siječnja do kraja lipnja 2015. godine, uz financijsku podršku Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.