U utorak 18. studenog 2014. u 19 sati održano je informativno motivacijsko predavanja o Erasmus + programu te načinima uključivanja u ključnu aktivnost KA 1. Predavanje je održala Renata Kiršić, tajnica udruge Alfa Albona koja je prisutna upoznala sa važnim karakteristikama aktivnosti te o načinima uključivanja u iste. Sudionici su također imali priliku postavljati pitanja njihovog interesa. Predavanje je završilo zajedničkim druženjem, usprkos lošim vremenskim uvjetima, koje je pojedine ipak zadržalo u kućama. Organizatori pozivaju mlade da se aktivno uključe u sudjelovanje u sklopu programa Erasmus + te tako steknu nova znanja i vještine, upoznaju nove kulture te povećaju svoju zapošljivost.

Predavanje o erasmus programu

Informacije o Europskoj volonterskoj službi možete pronaći na Europskom portalu za mlade (europa.eu/youth) na kojemu možete pronaći i zanimljive članke multiplikatora Eurodesk mreže u Hrvatskoj, od kojih su neke napisali strani volonteri koju su svoju službu odradili u Labinu, u Alfa Alboni. Pročitajte kako je njima bilo u našem gradu!

Više info na: mobilnost.hr – Mrežne stranice Agencije za mobilnost i programe EU

Ukoliko želite znati kako se uključiti u Europsku volontersku službu, razmjene mladih ili treninge za mlade, javite se na mail [email protected], radnim danom od 8 do 16 sati!

Koristite priliku da svoje vrijeme provedete kvalitetno!

Informativno motivacijsko predavanje zajednički su organizirali Alfa Albona i Klub mladih “Club 21″.