U sklopu projekta Centar za mobilnost Labin koji Alfa Albona provodi u razdoblju od 1. ožujka do 31. prosinca 2020. godine, otvorene su prijave za foto-natječaj. Nagrađujemo najbolju fotografiju snimljenu prilikom sudjelovanja na nekoj od mobilnosti – Erasmus+ projekti (razmjene mladih, treninzi, studijski posjeti, snage solidarnosti ili EVS, studentske razmjene…), Workaway, Ceepus i slično.

Odaberite omiljenu fotografiju, dajte joj neki naziv te ju sa svojim imenom i prezimenom pošaljite na mail: [email protected]. Požurite jer je natječaj otvoren do utorka,  17. studenog 2020. godine.

Nakon što primimo sve fotografije, njih 10 će stručni žiri odabrati za daljnji postupak, odnosno objavit ćemo ih na našoj Facebook stranici gdje će se brojem lajkova glasati za najbolju.

Vrijedi sudjelovati jer najbolja fotografija osvaja Mobilni paket u vrijednosti od 400,00 kuna: Backpack ruksak te ručnik.

Fokus projekta Centar za mobilnost Labin je na prikupljanju i sistematizaciji različitih informacija vezanih uz projekte i programe međunarodnih mobilnosti za mlade. U sklopu projekta diseminirat ćemo sve prikupljene informacije, ali i pružati ostale usluge vezane za aktivan angažman mladih putem suvremenih tehnologija.

Projekt uključuje različite fizičke i online aktivnosti: informiranje o mogućnostima za mlade kroz naše komunikacijske kanale (društvene mreže, web stranica i portal informiraj.me), obilježavanje značajnih datuma za mlade, organizacija i održavanje mobilne ture u manjim mjestima diljem Istre: Grožnjan, Funtana, Svetvinčenat, Bale, Hum, mobilna GIF kampanja, putopisi o iskustvima mladih na međunarodnim aktivnostima.

Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više o projektu možete naći na linku.