U sklopu projekta Razvoj društva – projekti spajanja generacija „Spajalica“, Udruga za mlade Alfa Albona u suradnji sa partnerima Labin zdravi grad, kroz Centar +65 te sa Udrugom žena općine sv. Nedelja „Mendula“ poziva sve zainteresirane na književnu večer u Nedešćini. Mjesto održavanja su prostorije općine sv. Nedelje i to u subotu 28. studenog 2015. sa početkom u 18:00 sati.

U programu sudjeluju:
Pjesnikinje Malvina Mileta, Suzana Mušković te Rina Miletić uz pratnju Franka Kalca, Folklorna skupina Ivan Fonović Zlatela sa svojim koreografijama te Rafaela Blažina i Adrijana Miletić. Osim toga, imat ćete priliku pogledati i igrokaz učenika OŠ ”Vitomir Širola-Pajo” iz Nedešćine.

Što bi književna večer bila bez malo glazbe? Za taj melodični dio pobrinut će se Župni Zbor Sv. Nedelje te EVS volonteri Udruge Alfa Albona.

Plakat_spajalica-01
Projekt „Spajalica“ financiran je od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva kroz natječaj Razvoj društva.

Udruga za mlade Alfa Albona je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.