Udruga za mlade Alfa Albona poziva sve zainteresirane na plesnu večer u sklopu projekta „Nonići surfaju“ koja će se održati u subotu, 16.prosinca, od 20:00 u Fitness dvorani u sklopu novog Sportskog centra Franko Mileta.

Ulaz je besplatan, dobrodošli su svi, a očekuje vas živa glazba i dobra atmosfera!

Ulaštite svoje cipelice, dovedite svoje bolje ili gore polovice (ili djecu, prijatelje, susjede…) i pripremite se na ples!

 

Projekt “Nonići surfaju” je osmišljen kako bi poboljšao kvalitetu života u lokalnoj zajednici za osobe starije životne dobi, ali i kako bi potaknuo međugeneracijsku solidarnost.

Plesnoj večeri otvorenoj za sve koji se žele dobro zabaviti prethodilo je 5 radionica u kojoj su polaznici stekli osnovna znanja iz informatike: Dijelovi računala, Osnove daktilografije, Pretraga Interneta, Izrada e-mail računa te Skype.

Projekt financijski pomaže Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda gradova i općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale.

LOGO_Zaklada.jpeg MP_novi_logo_-_pružam_ti_ruku

Prosinac je vrijeme darivanja i udruga pomaže pulskoj udruzi Naš san njihov osmijeh prikupljajući donacije u 8. po redu humanitarnoj akciji. Akcija se zove “Jedna za druge” i pozivaju se građani da doniraju hranu ili higijenske potrepštine na principu jedna osoba- jedan proizvod. Sve prikupljeno u humanitarnoj akciji donira se potrebitim obiteljima u Hrvatskoj.

Više o humanitarnoj akciji možete pročitati ovdje.

Ukoliko ste u mogućnosti i želite se odazvati ovoj akciji, možete donijeti vašu donaciju u subotu na plesnu večer jer će se i tamo prikupljati.

Uljepšajte nekome ove blagdane!

 

Vidimo se u subotu, u Sportskom centru Franko Mileta, od 20:00!