Udruga za mlade Alfa Albona kao zadrugar Zadruge za etično financiranje u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom Istočna Istra organizira predstavljanje Zadruge te buduće etične banke (ebanke) za članove LAG-a te ostale zainteresirane građane s područja Labinštine i Istre.

Predstavljanje Zadruge za etično financiranje i Etične banke održati će se u Labinu, 29. rujna u 18:00 sati u Gradskoj knjižnici Labin, u polivalentnoj dvorani na adresi Rudarska 1/A (Podlabin).

Zadrugu/ebanku predstavljaju:

Krešimir Prevendar – ekonomist, odgovoran za koordinaciju mreže poslovanja i poslovnih usluga unutar ebanke

Zoran Desak – član Uprave buduće ebanke, više od deset godina radnog iskustva u bankarskim vodama

Renata Kiršić – educirani ambasador ZEF-a za područje Istarske županije

kroz interaktivnu prezentaciju Zadruge i ebanke od 18:00 do 19:00 sati te pitanja i odgovore uzvanika od 19:00 do 20:00 sati.

Misija i vizija ebanke usmjereni su na osiguravanje najpovoljnijih uvjeta financiranja, kontinuiranu savjetodavnu podršku u poslovanju te aktivno smanjivanje rizika povezivanjem u ekonomske cjeline. Ebanka je transparentna, demokratska, solidarna organizacija u vlasništvu svojih klijenata koja doprinosi poboljšanju kvalitete života ljudi.

 Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno te nije potrebna predbilježba, vodite računa da je dvorana ograničena na stotinjak sjedećih mjesta i svoje mjesto zauzmite na vrijeme.