Zbog najave lošeg vremena, Udruga Alfa Albona primorana je promijeniti lokaciju održavanja dječje radionice planirane za srijedu, 23. rujna 2020. godine. Umjesto na otvorenome, u Parku skulptura Dubrova, radionica će se održati u uredu Udruge na adresi Kalić 2 u Starom gradu, u periodu od 17:00 do 18:00 sati. Radionicu na otvorenom svakako ćemo nastojati ubaciti u ovaj ciklus, a o točnom datumu održavanja roditelje ćemo obavijestiti naknadno.

Podsjetimo, ova je radionica, kao i sve naredne u jesenskom ciklusu, namijenjena djeci od 9 do 13 godina, a potpuno je besplatna. Radionica predstavlja svojevrsnu uvertiru u jesenski ciklus kreativnih radionica Udruge te za istu nije potrebno najavljivati svoj dolazak. Međutim, za kreativne radionice koje počinju 30. rujna 2020. godine i trajat će sve do zimskih školskih praznika, potrebno je rezervirati svoje mjesto putem maila: [email protected] ili telefonski: 098/9588269 (Anja).

Radionice će se održavati svake srijede od 17:00 do 18:00 sati u uredu Udruge.

Radionice će biti kreativnog tipa što će djeci omogućiti da se umjetnički izražavaju te razvijaju svoje motoričke kompetencije. Vodit će ih volonterke Alfa Albone – Kateryna, Natalia, Melissa, Dominika i Marta.

Photo by Joyce Adams on Unsplash