Naši članovi, mladi poduzetnici i djelatnici u sektoru civilnog društva sudjelovali su na radionicama u sklopu projekta “E+ got better a road to successful entrepreneur”, što kao predavači, što kao polaznici. Radionice su održane od 24. do 31. ožujka u Vrnjačkoj Banji u Republici Srbiji.

Udruga je jedan od sedam partnera u projektu koji ima za cilj podizanje kapaciteta organizacija civilnog društva, te mladih poduzetnika koji bi trebali stvoriti projekte, materijale i alate za kvalitetnije poduzetničko obrazovanje, i to ono koje teži razvijanju osobnih i profesionalnih vještina i usvajanja znanja, pogotovo s ciljem smanjenja nezaposlenosti mladih.

Cilj projekta  “E+ got better a road to successful Entrepreneur” je podizanje kapaciteta organizacija i mladih radnika za pružanje kvalitetnijeg poduzetničkog obrazovanja koje teži razvoju osobnih i profesionalnih vještina i usvajanja znanja kako bi se smanjila nezaposlenost mladih kroz mlade. programe i projekte koristeći proizvedene materijale i alate. Projekt je razvijen u partnerstvu s organizacijama iz Srbije (Society Support Alliance, Best-seller), Makedonije (PEL), Slovenije (SOU Ljubljana), Hrvatske (Alfa Albona), Rumunjske (Aurel Vlaciiu, University of Arad), Belgije (Out of the Box International) i Poljske (GMINA MIEJSKA LUBACZÓW) te sufinanciran iz Erasmus + programa.

U sklopu projekta izdan je i Toolkit_Three_stages_of_success.