U Alfa Alboni smo napokon dočekali dobre vijesti te ćemo s prvim naznakama proljeća početi organizirati dječje kreativne radionice uživo.

Radionice će održavati volonteri Europskih snaga solidarnosti Clarisse Portevin, Charlie Allen i Vivian Naracci u sklopu projekta Be mobile!, svake srijede od 17:00 do 18:00 sati, počevši od 23. ožujka 2022. godine, a namijenjene su djeci od 8 do 12 godina.

Mjesto održavanja radionica je ured Udruge na adresi Kalić 2 u starom gradu Labinu.

Troškove materijala potrebnog za održavanje radionica pokriva Udruga.

Radionice su za sve sudionike besplatne, ali zbog bolje organizacije i pripreme istih, potrebno se prijaviti putem maila: [email protected], telefonski na 095/8465656 (Jelena) ili u inbox udruge. (Potrebni podaci: Ime i prezime djeteta te kontakt broj).

Ovim putem podsjećamo da su naši volonteri marljivo radili i pripremali kreativne radionice u u obliku videa svakog četvrtka, a u slučaju da ste ih propustili možete ih pronaći na našem Youtube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCrsscxJqU6ikOTN1EWMQ_LA .

Projekt Be mobile! provodi se u sklopu programa Europskih snaga solidarnosti putem individualnog volontiranja naših mladih volontera kako bi doprinijeli stvaranju kvalitetnih aktivnosti u lokalnoj zajednici s obzirom na njene potrebe, poticanjem održivog razvoja, socijalne uključivosti i jednakih mogućnosti za sve.

Budući da se sve radionice baziraju na ponovnoj upotrebi i korištenju već dostupnih materijala, direktno se dotičemo jednog od prioriteta samog projekta: zaštite okoliša, održivog razvoja i klimatske politike.

Projekt je financiran od strane Agencije za mobilnost i programe EU kroz program Europskih snaga solidarnosti. Sufinancirano sredstvima Europske unije.