Zima u Alfa Alboni bit će vrlo zanimljiva i aktivna. Naime, od ponedjeljka 22. studenog 2021. godine startamo sa novim ciklusom radionica, i to njih čak nekoliko.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije sve radionice ćemo održati online – radionice jezika putem Microsoft Teamsa, članci će biti objavljivani na portalu Informiraj.me, a video tutoriali na Facebook stranici.

Radionice njemačkog jezika održavat će Charlie Allen, namijenjene su djeci od 9 do 13 godina i bit će na repertoaru ponedjeljkom od 17:00 do 18:00 sati, počevši od 22. studenog.

Radionice francuskog jezika održavat će Clarisse Portevin, namijenjene su odraslima, a zakazane su za svaki utorak od 17:00 do 18:00 sati, počevši od 23. studenog.

Radionice jezika su za sve sudionike besplatne, ali zbog bolje organizacije i pripreme istih, potrebno se prijaviti putem maila: [email protected], telefonski na 098/9588269 (Anja) ili u inbox udruge. (Potrebni podaci: Ime i prezime, kontakt broj i email adresa).

Idući tjedan startamo i sa novom rubrikom na našem web portalu Informiraj.me. Naime, naš volonter Vivian strastveni je zaljubljenik u video igre i znanstvenu fantastiku, a sa čitateljima će dijeliti novosti na tu tematiku. Članci će izlaziti srijedom.

Također, međunarodni volonteri koji su trenutno na službi u Alfa Alboni smislili su nekoliko kreativnih radionica te snimili tutoriale koje ćemo premijerno prikazivati četvrtkom na našoj Facebook stranici.