Time to Move kampanja

Udruga za mlade Alfa Albona uključila se u europsku info-kampanju o mobilnosti u Europi, pod nazivom Time to Move?. Navedena će se kampanja održavati u tjednu od 13. do 19.listopada, a dat će odgovore svima koji su ikad razmišljali o studiranju ili radu u inozemstvu, svima koji su se htjeli okušati u volonterstvu u sklopu Europske volonterske službe te svima onima kojima je potrebna pomoć u pronalasku posla u inozemstvu.

Članovi Alfa Albone će u tom tjednu određenim aktivnostima dati svoj doprinos kampanji. Tako će svi željni informacija moći dobiti odgovore na svoja pitanja u radno vrijeme ureda (između 8 i 16 sati) ili putem društvenih mreža koje Alfa Albona održava. Na svojoj društvenoj mreži, Alfa Albona će u tom tjednu objavljivati fotografije i vijesti kako bi informirala javnost o kampanji.

Udruga u suradnji s Radio Labinom emitira polusatnu tjednu emisiju pod nazivom „Info centar za mlade“. U tjednu kampanje Time to Move?, emisija koja će se emitirati 16.10. u 17.30 sati u potpunosti će biti posvećena obilježavanju ove kampanje, a gosti će biti EVS volonteri koji će slušatelje upoznati sa Europskom volonterskom službom.

U planu je i održavanje kratkog info-sajma tijekom vikendi na frekventnijem mjestu u gradu gdje će se dijeliti prigodni promo materijali, kao i korisne informacije kako bi zainteresiranima čim više približili glavni cilj kampanje Time to Move?

Više o kampanji potražite na timetomove.info