Udruga za mlade Alfa Albona je otvorila prijave za razmjenu mladih koja će se održati od 1. do 8. kolovoza u Tunarici. Razmjena će uključivati 24 sudionika iz 4 različite zemlje: Hrvatske, Italije, Španjolske i Grčke s glavnim ciljem: poticati sudjelovanje mladih ljudi, aktivno građanstvo i otvaranje prema drugim zemljama kroz različite aspekte mogućnosti mobilnosti. Kroz ovaj projekt, mladi ljudi iz 4 zemlje s najvećom stopom nezaposlenosti mladih u EU, živjet će zajedno kroz 7 dana, raditi na prezentacijskim i jezičnim vještinama i informirati se o međunarodnim mogućnostima za volontiranje, učenje ili rad u inozemstvu.

YOUTH EXCHANGE

Sudionici razmjene će uglavnom surađivati ​​s osobama koje rade s mladima, a koji su već bili uključeni u razne vrste mobilnosti kako bi čuli priče i tuđa iskustva, te kako bi  uvidjeli kako programi mobilnosti mogu pozitivno utjecati na živote mladih ljudi.

Projekt je kombinacija neformalnih metoda obrazovanja: icebreaker-a,  energizer-a, grupnog rada, rasprave, učenja uz pomoć radnih aktivnosti, interkulturnih večera…

Više o projektu možete pronaći u info packu.

Prijavnicu koju možeš pronaći ovdje, pošalji do 16.lipnja na [email protected].