Nakon završetka ciklusa filmskih radionica pod nazivom “Filmaona”, projekt KRUG – KultuRa, Umjetnost i Građani nastavlja sa daljnjim aktivnostima.

U veljači nas očekuje likovna radionica za osobe starije životne dobi “Most-Kist-Artist” koja počinje 13. veljače u 10:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Labin. Ova aktivnost projekta zapravo će započeti dan ranije, 12. veljače 2020. godine panel raspravom na kojoj će sudionici imati prilike čuti više o samom projektu, o radionicama te svojim prijedlozima kreirati isti. Panel rasprava zakazana je za 10:00 sati također u prostorima POU Labin.

Po završetku radionica, sudionici će imati priliku izložiti svoje radove za građanstvo na izložbi.

U tijeku je i natječaj za mlade umjetnike sa područja Labina i općenito Istarske županije koji se imaju priliku uključiti u projektnu aktivnost svojim umjetničkim radovima, a koji će biti izloženi na izložbi u prostorima POU Labin. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 16. veljače 2020. godine.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na telefon 052 852 133 , e-mail: [email protected], ili dolaskom osobno u prostorije Učilišta na adresi: Alda Negrija 11, 52220 LABIN.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj oglasa isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Zagreb.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova

Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Projekt traje od 29.10.2018. do 29.04.2020.