U sklopu projekta Mladi i mobilni, Udruga za mlade Alfa Albona provodi interaktivne edukacijske radionice na temu mobilnosti mladih.

Radionice će se održati u ponedjeljak 30. ožujka, te u utorak 31. ožujka sa početkom u 10:00 sati a trajat će do 14,30 sati, u konferencijskoj sali bivšeg učeničkog doma RIŠ, u prizemlju.

Radionice su namijenjene svim zainteresiranim mladima, od 15 do 30 godina koji žele saznati više o mobilnosti mladih, gdje pronaći prilike za školovanje, osposobljavanje, rad i volontiranje, kako sudjelovati u programima mobilnosti sa naglaskom na programe koji se provode u Europskoj Uniji, te  kako se prijaviti i koga pitati za podršku. Ujedno, polaznici će raditi na zajedničkom osmišljavanju razmjene mladih koja se namjerava implementirati u Labinu.

Prijave za radionicu zaprimaju se na mail [email protected] najkasnije do nedjelje 29. ožujka ili na broj telefona 092 298 95 95.

Projekt “Mladi i mobilni se provodi na području Istarske županije od siječnja do kraja lipnja 2015. godine, uz financijsku podršku Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.