Jučer, 23. lipnja 2021. godine, započeli smo s ciklusom ljetnih kreativnih radionica na otvorenom. Radionice su namijenjene djeci od 9 do 12 godina, a za sudjelovanje nije potrebna prethodna najava.

Prva u nizu radionica bila je (nenamjerno) rezervirana za cure. U sat vremena trajanja radionice uspjele smo napraviti personalizirane perlice od papira koje smo zatim ofarbale i spojile u prekrasnu šarenu narukvicu. Neke ćemo nositi mi, neke smo namijenili noni ili sestrični. Tko god ih bude nosio, svakako će se dičiti jedinstvenim komadom nakita!

Podsjećamo da će se radionice održavati svake srijede od 19:00 do 20:00 sati u starom gradu Labinu te da je sudjelovanje besplatno za svu djecu.

Lena, Cyrielle i Sasha, volonterke Alfa Albone, uspješno su probile led prvom radionicom u ovom ciklusu, a svoje će kreativne ideje pokazivati sve do kraja srpnja, do kada je planirano trajanje radionica.

O temama idućih radionica izvještavat ćemo na našim društvenim mrežama.

P.S. kreativnu poslasticu pripremamo i u subotu, 26. lipnja 2021. godine! Naime, na Zelenicama se održava “Živa ulica” u čijem ćemo programu sudjelovati edukativnim radionicama te podučiti djecu o održivom gospodarenju otpadom i brizi o okolišu.