U sklopu projekta Razvoj društva – projekti spajanja generacija „Spajalica“ Udruga za mlade Alfa Albona u suradnji sa partnerima Labin zdravi grad, kroz Centar +65 te sa Udrugom žena općine Nedešćina Mendula poziva sve zainteresirane na trodnevno druženje uz društvene igre.

Večeri društvenih igara održavati će se od četvrtka do subote sa početkom u 17 sati, na kojima će prisutni moći zaigrati svima poznatu briškulu i trešete, šah te Čovječe ne ljuti se, te neke od najpoznatijih društvenih igara današnjice kao što su Monopoly, Scrabble, Indigo, Dixit te mnoge druge. Novost među društvenim igrama je i Nintendo Wii, kroz koje će prisutni moći isprobati razne plesove.

Večeri društvenih igara namjenjene su mladima i osobama starije životne dobi željnima zabave, te učenju a i rekreaciji.

Ovotjedni program društvenih igara održava se u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona na adresi Kalić 2 (Stari Grad) od četvrtka 24.09. do subote 26.09. svakim danom sa početkom u 17 sati.

Svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona:

052/885-003 ili na broj mobitela 092 298 95 95.

Program će se odvijati uz pomoć volontera Udruge, a svi ostali zainteresirani volonteri mogu se javiti na mail [email protected].

Projekt „Spajalica“ financiran je od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva kroz natječaj Razvoj društva.