OPENS FundCon je prvi fundraising kongres ovog tipa u Srbiji – događaj koji će za istim stolom okupiti društveno odgovorna poduzeća, fondacije, ambasade, kao i samu državu zajedno s organizacijama civilnog sektora.

Sudionici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, kao i da čuju više o programima podrške UNICEFa, UNDPa, Tempusa i mnogih drugih. Između panela, dizajniranih tako da najbolje ideje i dosadašnje prakse čujemo od poduzeća kao što su ERSTE banka, Univerexport, NIS ili Color press grupe.

OPENS FundCon osmišljen je da bude interaktivan, sastavljen od više manjih događaja prilagođenih onome što interesira sudionike.

Registracija je obavezna – prijavi se popunjavanjem prijave OVDJE.

Što vas još očekuje?

Bilo da su u pitanju revolucionarni pristupi mladima koji dolaze iz Timočkog centra za mlade ili osnove crowdsurfinga pa do pitanja što je potrebno za dobru marketišku kampanju neprofitnih organizacija.

Prvi nacionalni fundraising kongres u Srbiji #OPENS2019 organizira se u partnerstvu sa KOMS-om i Color press grupom, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije održava se u zgradi Rektorata u Novom Sadu u subotu, 15. prosinca.

Više informacija o FundConu možete pronaći OVDJE.

Izvor: opens2019.rs