Udruga za mlade Alfa Albona se i ove godine, kao jedna od Eurodesk multiplikatora,  uključila u europsku info-kampanju o mobilnosti u Europi pod nazivom Time to Move?. Navedena će se kampanja održavati u tjednima od 21.rujna do 4.listopada, a dat će odgovore svima koji su ikad razmišljali o studiranju ili radu u inozemstvu, svima koji su se htjeli okušati u volonterstvu u sklopu Europske volonterske službe te svima onima kojima je potrebna pomoć u pronalasku posla u inozemstvu.  Udruga će se u obilježavanje kampanje uključiti nizom aktivnosti koje je osmislila u suradnji sa volonterima Europske volonterske službe koji se trenutno nalaze u udruzi. Popis aktivnosti će biti ubrzo najavljen, a sve informacije saznajte pravovremeno na web ili Facebook stranici udruge.

cover_english

U sklopu kampanje pokrenut je i fotonatječaj koji je službeno startao 1.rujna i otvoren je do kraja kampanje, odnosno do 4.listopada. Zainteresirani imaju mogućnost uploadati razglednicu, a najbolje osvajaju 22-dnevnu InterRail kartu. Svoju razglednicu možete uploadati ovdje.  Kako izgleda formular za prijavu, provjerite dolje.

photo contest

Više o kampanji, kao i informacije koje su se organizacije sa kojim aktivnostima uključile u obilježavanje možete provjeriti na službenoj web stranici kampanje Time to move.