Udruga za mlade Alfa Albona ovih dana je primila donaciju u iznosu od 2.000,00 kuna u svrhu potpore aktivnostima i nabavci potrebne opreme kluba mladih “Centar za mlade Labin”. Donacija će se namjenski utrošiti u nabavku opreme za oglašavanje aktivnosti Kluba mladih (informativni pult).

ROCKWOOL ADRIATIC je poslovna jedinica koja se bavi prodajom i distribucijom izolacije od kamene vune na području južnog europskog ogranka ROCKWOOL Grupe. Prodajnom mrežom pokriva tržište Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. ROCKWOOL ADRIATIC ima tvornicu u Istri, u Potpićnu.

Glavno područje poslovanja poduzeća ROCKWOOL ADRIATIC  je protupožarna, zvučna i toplinska izolacija za zgrade i industriju, koja se može podijeliti na nekoliko segmenata: ravni krovovi, kosi krovovi i potkrovlja, podovi i pregradni zidovi, kontaktne i ventilirane fasade, industrijske i tehničke izolacije, zaštita konstrukcije od požara.

Ovim putem se zahvaljujemo poduzeću Rockwool Adriatic d.o.o. na vrijednoj donaciji i priznanju za aktivan rad kluba mladih “Centar za mlade Labin”.

vijesti_23123_v